Despre noi

Share

Cine suntem?

„Familii cu Impact” este un departament al Asociație Alege Viața, care îşi propune să vină în sprijinul familiilor din România, ajutând la consolidarea căsniciilor şi oferind un cadru de învăţare şi aplicare a principiilor sănătoase în viaţa de familie.

Programele noastre abordează subiecte practice cum ar fi: menținerea unității în căsnicie, îmbunătățirea comunicării între soţ şi soţie, rezolvarea conflictelor, păstrarea romantismului în relaţia soţ-soţie, creşterea copiilor, administrarea finanţelor în căsnicie etc.

Principiile prezentate în cadrul programelor dezvoltate de „Familii cu Impact” au la bază etica creştină, deoarece această perspectivă asupra familiei ajută la crearea unui climat de acceptare şi respect între soţi, oferind în același timp, o bază pentru creșterea unor copii care vor îmbrățișa valori sănătoase pentru viețile lor.

 

Viziune şi obiective

Problema centrală a națiunii noastre nu este una economică sau politică, nu este legată de sistemul de educație sau cel de sănătate, şi nici de mediul înconjurător sau de conflictele etnice. Problema cea mai mare a națiunii noastre este starea spirituală și moralitatea familiilor noastre!
Suntem în mijlocul unei bătălii spirituale pentru câștigarea familiilor din România! „Familii cu Impact” își propune ca, în parteneriat cu bisericile și alte organizații creștine, să ajute cât mai multe familii din țara noastră, să descopere și să trăiască principiile lui Dumnezeu pentru o viață de familie cu adevărat semnificativă, care să-L onoreze pe El! Există un plan pentru căsătorie care funcționează întotdeauna, și acesta este planul lui Dumnezeu!

Obiectivele noastre:

1. Zidirea cuplurilor creștine, prin organizarea unor seminarii practice și formarea grupurilor de casă, „Ziditorii Căminului”, în care, într-un cadru prietenos și plăcut, cuplurile învață principii ce pot fi aplicate în relația soț-soție.
2. Pregătirea părinților creștini pentru creșterea unor copii care să-L iubească pe Domnul. Seminariile dedicate creşterii copiilor, precum și grupurile mici, ne ajută să învățăm împreună cum putem deveni părinți mai buni.
3. Dezvoltarea unor mișcări de rugăciune printre familii, în fiecare comunitate din România. Ne dorim să vedem mii de grupuri de cupluri care se roagă consecvent pentru familiile lor și pentru familiile din comunitățile în care trăiesc.
4. Prezentarea Evangheliei cât mai multor familii din comunitățile noastre. Invitându-ne prietenii la seminariile „Famililii cu Impact” sau la grupurile de casă „Ziditorii Căminului”, vom avea ocazia să ne întărim relaţiile cu ei şi să le vestim Evanghelia.